Ron Blok

Roulette European

Bij het Roulettespel is het de kunst om te voorspellen waar het balletje zal vallen en door corresponderende inzetten te plaatsen op de vele verschillende velden op de tafel. Door het juiste nummer te voorspellen, verdien je een uitbetaling op je inzet. Er zijn vele varianten op het Roulettespel. De hier geboden versie Europese Roulette heeft een aanvullende tafellayout die het mogelijk maakt om meer gecompliceerde inzetten ineens te plaatsen. De zgn. Announced bets, Series en het Burenspel.
Speel Roulette European

Meer spelen!

Op deze pagina tref je voornamelijk (gratis te spelen) spellen aan van onze partner Spinity. Naast zeer speelbare slots hebben zij een ongekend snelle payout als je besluit eens echt geld in te zetten! Kies je voor overmaken? Dan staat het echt de volgende dag op je rekening.

Kolom 3

10 euro

Bij dit kraslot is er een verhoogde kans op een prijs van 10 euro. Dat gaat logischerwijs wat ten koste van de hogere prijzen die dus iets minder vaak vallen. Het spel werkt als volgt: bij 3 identieke bedragen wordt het betreffende bedrag gewonnen, maar bij een enkel bedrag van 10 euro (dat bedrag heeft een apart symbool) wordt 10 euro gewonnen. De winkans is ruim 1 op 5!
Speel 10 euro

Kolom 4

Actie!

Kolom 2

Meest gespeeld